Hura prosti čas

Spoštovani starši,

leto je naokrog, vaši otroci so uspešno zaključilo šolsko leto in pred nami so počitnice. Vsi si želimo, da bi otroci preživeli ta čas čim bolj aktivno. Strokovni delavci OŠ Jakobski Dol smo se odločili, da  organiziramo Hura prosti čas, ki je namenjen učencem. Hura prosti čas bo potekal od 26. junija do 30. junija od 8. 30 do 11.30 ure (nekatere dejavnosti pa bodo imele prilagojen čas izvajanja, npr. ribolov, pohod), kjer bodo učenci imeli priložnost sodelovati v različnih dejavnostih, ki bodo spodbujale njihov ustvarjalni razvoj, socialne veščine in zabavo.

Na Hura prosti čas  prijavite otroke na obrazcu, ki ga bodo učenci prejeli pri razredničarkah. Učenci naj obrazce tudi vrnejo razredničarkam. Prosimo, da pri prijavi natančno izpolnite vse zahtevane podatke, saj nam bo to omogočilo ustrezno organizacijo dogodka in prilagajanje dejavnosti interesom otrok.

Med dogodkom bomo izvajali različne delavnice, športne aktivnosti, umetniške projekte in družabne igre, ki bodo primerni za učence vseh starosti. Na voljo bodo tudi izkušeni mentorji, ki bodo skrbeli za varnost in vodenje aktivnosti.

Veselimo se vključitve vaši otrok  na Hura prosti čas in upamo, da bodo uživali v bogatih aktivnostih, ki smo jih pripravili.

Zdenka Ekselenski, prof.
ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani